Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

👏Καλωσορίζω με χαρά στον συνδυασμό μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, έναν ακόμα νέο άνθρωπο, δυναμικό και επικοινωνιακό τον Χρήστο Παπαδόπουλο.

✴️Ο Χρήστος είναι απόφοιτος των ΑΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Πειραιά και ασκεί το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου.

Παράλληλα διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση- καφετέρια στον Άνω Κορυδαλλό με την ονομασία Κaldi’s Home (Χειμάρρας και Μικράς Ασίας).

✴️Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Σταυριανάκου και έχουν 2 υπέροχα παιδιά ενώ συγχρόνως είναι μέλος του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δ. Σ Κορυδαλλού.

✴️Ο Χρήστος συνομιλεί καθημερινά με δεκάδες πολίτες του Ανω Κορυδαλλού και κυρίως με νέα παιδιά λόγω της επιχείρησης του, και για αυτό θέτει υποψηφιότητα με την παράταξη μας αφού θεωρεί αναγκαία πλέον την αλλαγή της Δημοτικής Αρχής στην πόλης μας.

🔸Είναι ευαισθητοποιημένος στα θέματα της Παιδείας μετά από τις συζητήσεις που έχει καθημερινά με νέα παιδιά και τα οποία του απαριθμούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στα Λύκεια του Κορυδαλλού.

Επιθυμεί όλα τα παιδιά τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να φοιτούν σε καλύτερες και πιο ανθρώπινες συνθήκες

🔸Ο Χρήστος είναι εδώ για να αγωνιστεί για τη νεολαία μας αλλά και για όλους τους συμπολίτες μας. Συστρατεύεται μαζί μας στον μεγάλο μας αγώνα υπέρ ενός ανώτερου, πιο ανθρώπινου Κορυδαλλού και γίνεται μέλος της μεγάλης αυτής εναλλακτικής και πολύχρωμης ομάδας που ονομάζεται Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.

✊Χρήστο σε καλωσορίζω και χαίρομαι πολύ που βρίσκεσαι ανάμεσα μας! Ενωμένοι και αποφασισμένοι για το καλό του τόπου μας, προχωράμε μπροστά!

Καλή επιτυχία! Πάμε τον Κορυδαλλό μας πάνω!✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.