Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, έναν νέο άνθρωπο που με πολλή διάθεση επιθυμεί να προσφέρει στην πόλη μας, τον Σπύρο Κορλοτσίδη.

🔸Είναι γεννημένος το 1984 και είναι πατέρας 2 μικρών παιδιών. Είναι κάτοικος Σχιστού Κορυδαλλού ενώ μέχρι πρόσφατα έμενε κοντά σε ένα ακόμη ξεχασμένο μέρος του Δήμου μας, την πλατεία Μερκάτη.

🔸Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και την τελευταία 10ετία εργάζεται ως στέλεχος επιχειρήσεων (ιδιωτικός υπάλληλος) σε εταιρείες τροφίμων στο εξαγωγικό κομμάτι.

🔸Υποστηρίζει με τις θέσεις του, την σημαντικότητα της αδελφοποίησης των Δήμων αλλά και πόσο σημαντική είναι η άμεση επικοινωνία μεταξύ Ευρωπαικών και μη περιοχών με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

🔸Είναι εν ενεργεία σκακιστής, που έχει εκπροσωπήσει τόσο σε ατομικά αλλά και ομαδικό επίπεδο την πόλη μας σε διαγωνισμούς και μας έχει χαρίσει και διακρίσεις και τον ευχαριστούμε για αυτό!Ταυτόχρονα είναι διαιτητής σκακιού και προπονητής ενώ παράλληλα είναι Μέλος του Δ.Σ του ΕΣΣ Κορυδαλλού και του Δ.Σ. της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου (σωματεία με μακρόχρονη πορεία και έχοντας κατακτήσει στο παρελθόν πρωταθλήματα).

🔸Η ενασχόληση με τα κοινά προέκυψε μετά από τον διακαή πόθο που έχει για άμεσες αλλαγές στον τόπο μας! Επιθυμεί ίσες ευκαιρίες για κάθε παιδί και για κάθε νέο στις εξωσχολικές δραστηριότητες. Για αυτό τον λόγο θα δουλέψει άμεσα και εφόσον εκλεγεί για τη δημιουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και εφήβων προκειμένου η νεολαία του Κορυδαλλού μας να απολαύσει τις δυνατότητες ενός Κράτους- βοηθού και ίσων ευκαιριών για τους νέους και τις ανάγκες τους.

✊Σπύρο χαίρομαι πολύ που συντάσσεσαι μαζί μας, στον όμορφο αγώνα της παράταξης μας, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, Ξανά! Είμαστε εδώ και πάλι κοντά στην πόλη μας και τους ανθρώπους που μας αγάπησαν με έναν και μοναδικό σκοπό, να φέρουμε και πάλι τον Κορυδαλλό μας ψηλά στην θέση που του αξίζει και πρέπει να βρίσκεται! Στόχος μας, να μετατραπεί και πάλι σε μια πρωτοπόρα πόλη!

Καλή μας επιτυχία, Πάμε δυνατά με ήθος και αξιοπρέπεια!✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.