Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με χαρά καλωσορίζω έναν άνθρωπο αγωνιστή και δημιουργικό που αποφάσισε να συμπαραταχθεί μαζί μας από αγάπη για την πόλη του, στον Συνδυασμό μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά τον Γιάννη Πασσαλή.

💠Ο Γιάννης γεννήθηκε το 1975, είναι παντρεμένος με την Αλκμήνη Χρονακοπούλου είναι πολύτεκνος και έχουν 4 υπέροχα παιδιά.

💠Είναι Γραμματέας της Τοπικής ΠΑ.ΣΟ.Κ Περάματος και βρίσκεται καθημερινά στο δικό του μετερίζι και αγωνίζεται.

💠Είναι Δημόσιος Υπάλληλος, εργάζεται στο Τμήμα Καθαριότητας και είναι μέλος του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων. Παλαιότερα υπήρξε Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού για πολλά χρόνια.

💠Μέσα από την εργασία του έχει αντιληφθεί ότι ο πρωταρχικός στόχος μιας επιτυχημένης Δημοτικής Αρχής είναι να διατηρεί τον Δήμο καθαρό και τους Δημότες του να ζουν μέσα σε ένα προσεγμένο και υγιές περιβάλλον. Αυτό θα είναι και το κύριο μέλημα του όταν και εφόσον εκλεγεί.

🔹Ως πολύτεκνος πατέρας και μέλος του Δ. Σ των πολυτέκνων Πειραιά αναγνωρίζει ότι οι ανάγκες των πολυτέκνων οικογενειών είναι μεγάλες και χρειάζεται ακόμη αγώνας προκειμένου να επιτευχθεί το μέγιστο.

🔹Η κόρη του, η Μαρία είναι παίκτρια στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ένδοξης Προοδευτικής μας καθώς και τα 3 υπόλοιπα παιδιά του είναι αγωνιστές και παίκτες ποδοσφαίρου.

🔹Για τον Γιάννη η ζωή είναι ένας αγώνας συνεχής, δεν παραδίδει τα όπλα ποτέ, βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο και αγωνίζεται για την καθημερινότητα του την δική του και των άλλων.

✊Γιάννη χαίρομαι πολύ που βρισκόμαστε σε αυτόν τον κοινό αγώνα που μόνο στόχο έχει την αγάπη για αυτή την όμορφη πόλη! Καλωσήρθες λοιπόν στην πολύχρωμη παράταξη μας!

Καλή επιτυχία και καλούς αγώνες!! Προχωράμε μαζί!✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.