Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά ένα άνθρωπο εξαιρετικό συνεργάτη και φίλο, γνήσιο αγωνιστή της ζωής τον Δημήτριο Βέλλα.

🔰Ο Δημήτρης είναι μάχιμος δημοσιογράφος και εργάζεται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μεγάλωσε και ζει στον Κορυδαλλό και δραστηριοποιείται ως ενεργός πολίτης εδώ και πολλά χρόνια.

🔰Αποφοίτησε από το 3ο Δημοτικό Σχολείο και Λύκειο Κορυδαλλού.

🔰Τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μέλος σε

ΔΣ φορέων ενώ μέχρι και το 2018 ήταν μέλος του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ και Αναπληρωτής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β’ Πειραιά.

🔰Ο Δημήτρης αγαπάει τη μάθηση και την εξέλιξη. Η καθημερινότητα του “γυρνάει” γύρω από τη νέα είδηση και για αυτό είναι γνώστης οποιουδήποτε θέματος αφορά στον Κορυδαλλό.

🔰Επιθυμεί να προσφέρει στα κοινά καθώς γνωρίζει εκ των έσω πόση ανάγκη για αλλαγή και για νέα έργα έχει η πόλη μας. Καθημερινά αναδεικνύει πολλά προβλήματα και ελλείψεις της καθημερινότητας μας και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να συστρατευθεί μαζί μας και να γίνει μέλος αυτής της μεγάλης παράταξης που λέγεται Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανα.

✊Δημήτρη, είμαι πολύ χαρούμενος που χέρι χέρι θα δώσουμε αγώνες μαζί για το καλό της πόλης που αγαπάμε και για τους συμπολίτες μας. Προχωράμε μπροστά, δεν σταματάμε πουθενά, με ήθος και αξιοπρέπεια!

Καλή μας επιτυχία!✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.