Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά, και τιμή συνάμα, σας παρουσιάζω τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, που θα συστρατευθεί μαζί μας στην παράταξη Σύγχρονος, Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, Γεώργιος Τριανταφύλλου ✌️

✔️Σήμερα είναι προϊστάμενος στον Ε.Φ.Κ.Α Κορυδαλλού. Είναι προγραμματιστής Η/Υ. Από το 2016 είναι ενεργό μέλος της ΔΑΚΕ Ι.Κ.Α. Από το 2014 είναι Ειδικός Γραμματέας στην Ε.Κ.Ο. του Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Από το 2004 έως το 2009 συμμετείχε στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικού Έργου του Υπουργείου Εργασίας και Απασχόλησης.

✔️Επί σειρά ετών είχε συνδικαλιστική δράση στο Σωματείο Εργαζομένων Τ.Ε.Υ.Α.Ε.Κ. Το 1983 εντάχθηκε στην ΟΝΝΕΔ. Επί σειρά ετών υπήρξε γραμματέας της Δ.Τ.Ο. Κορυδαλλού. Από το 2004 έως το 2007 υπήρξε στέλεχος στην Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ. όπου κι έλαβε την εξαιρετική τιμή να οριστεί Τομεάρχης στο Νομό Ευρυτανίας και αργότερα στην Β’ Αθηνών.

👉 Στις εκλογές του 2007 και 2009 υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά. Επιθυμεί να προσφέρει την εμπειρία του και τις γνώσεις του στον Δήμο μας.

✊Ο Γιώργος Τριανταφύλλου είναι ο μπαρουτοκαπνισμενος πολιτικός που έχει ένα δυσεύρετο χαρακτηριστικό.Το Ναι του είναι Ναι και το Όχι του Όχι. Μπορει να πληρώνει παραπάνω για αυτή την “πολυτέλεια”αλλά κέρδισε και κερδίζει την αδιαπραγματευτη αξιοπρέπεια του.

Ειναι ιδιαίτερα έμπειρος πολιτικός και γνώστης των τοπικών πραγμάτων. Καλό αγώνα Γιώργο! Σε ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία μας! Καλη επιτυχία! ✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.