Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω τον συναγωνιστή Δημήτρη Κεφάλα, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην παράταξή μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.

🔰Ο Δημήτρης Κεφάλας, ζει και εργάζεται στον Κορυδαλλό. Κατάγεται από τις Οινούσσες Χίου. Είναι αντιπρόεδρος της ΕΚΟ ειδικής αγωγής και δια βίου μάθησης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ έχει διατελέσει στο παρελθόν και μέλος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Πειραιά.

🔰Εργασιακά είναι διευθυντής σε διαδικτυακό φροντιστήριο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και της μουσικής σχολής ‘Αλύπιος’.

🔰Ως Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού έχει αναπτύξει το πρόγραμμα ‘ Σκάκι στο σχολείο ‘ σε πάνω από 50 σχολεία στην ευρύτερη περιοχή και είναι μέλος της σχολικής επιτροπής στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

〽️Τον συμπατριώτη μου Δημήτρη τον διακρίνει ο προγραμματισμός και η οργανωτικοτητα.Εχει ζυμωθει στους πολιτικούς χώρους και διαθέτει σύνθετη πολιτική σκέψη και διεισδυτικότητα.

🔰Θέλει να εργαστεί για έναν Κορυδαλλό φιλικό στον δημότη, καινοτόμο και αναπτυξιακό, με κορυφαίες παροχές αθλητισμού και πολιτισμού και κυρίως να ικανοποιεί το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη.

✊Δημήτρη, μαζί προχωράμε για να εκπληρώσουμε τα κοινά μας όνειρα για τον Κορυδαλλό μας! Καλή επιτυχία και καλούς αγώνες ✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.