Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά, καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός,ξανά έναν ακόμα αγωνιστή και μπροστάρη των εξελίξεων, τον Νίκο Θεοδωρόπουλο!

🔰Γεννήθηκε στο Κορυδαλλό Αττικής το 1963, όπου συνεχίζει να είναι δημότης μέχρι σήμερα.

🔰Εργάζεται ως λογιστής στη ΛΑΡΚΟ, όπου είναι αντιπρόεδρος του Σωματείου των υπαλλήλων στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Στο ξεκίνημα της εργασιακής του πορείας έχει δουλέψει ως ηλεκτροτεχνίτης στον Πειραιά και στη συνέχεια στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος στα Ναυπηγεία του Δημ. Καρρά.

🔰Είναι στιχουργός (κοινωνικό, πολιτικό και έντεχνο τραγούδι). Συνεργασίες με συνθέτες όπως ο Νίκος Δρυμούσης, ο Δομήνικος Βαμβακάρης κ.ά.

✔️Στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με την Πνοή Δημοκρατίας.

Ανήκει στη Διοικούσα επιτροπή της Πνοής Δημοκρατίας και είναι υπεύθυνος εκλογικού σχεδιασμού.

✔️Ως πολίτης και δημότης του Κορυδαλλού θέλει να προσφέρει ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του Δήμου μας

〽️Πιστεύει ότι ο αθλητισμός, η τέχνη και ο πολιτισμός είναι πυλώνες που πρέπει ο δήμος να έχει σε υψηλή προτεραιότητα με οφέλη για τη νεολαία μας καθώς και η έμπρακτη στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας, της τρίτης ηλικίας με αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών υγείας

〽️Έχει έναν γιο 18 ετών

〽️Είναι κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ

〽️Ο Νίκος είναι γόνος παλιάς Κορυδαλλιώτικης οικογένειας.Επιτυχημενος επαγγελματίας και συνδικαλιστής, πράγματα που τον ώθησαν να ασχοληθεί και με την κεντρική πολιτική ζωή στις τελευταίες εκλογές.

✊Επιλεγει τα δύσκολα με γνώμονα τα πιστεύω και τις αρχές του.Καλως ήλθες Νίκο! Καλό αγώνα και καλή επιτυχία! ✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.