Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω τον Στάθη Μπουντούρη, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην παράταξή μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά. ✌️

♦️Είναι γέννημα, θρέμμα Κορυδαλλιώτης. Ολοκλήρωσε τις σχολικές του σπουδές σε σχολεία του Κορυδαλλού και αποφοίτησε από το Ε. Π. Λ. Κορυδαλλού. Από μαθητική ηλικία είχε ενεργή συμμετοχή στα κοινά που αφορούσαν τις σχολικές βαθμίδες. Διετέλεσε Πρόεδρος 15μελους ΕΠΑΛ Κορυδαλλού, ενώ υπήρξε και ενεργό μέλος της ΠΑΜΚ και αργότερα στη νεολαία ΠΑΣΟΚ. Εργάστηκε από μικρή ηλικία σε μαγαζιά εστίασης.♦️

✔️Τα έτη 2002-2012 ασχολήθηκε με την τέχνη της Φυσικοθεραπείας.

✔️Τα τελευταία 11 χρόνια είναι ελεύθερος επαγγελματίας.Είναι κάτοχος 2 καταστημάτων στον χώρο της εστίασης καθώς και του κυλικείου στο 3ο λύκειο Κορυδαλλού.

Γνωρίζει πραγματικά τα προβλήματα του Κορυδαλλού, αφού έρχεται καθημερινά σε επαφή με τους πολίτες αλλά και τους νέους της πόλης μας! Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.

✊Έχουμε αγωνισθεί από το ίδιο μετερίζι με το Στάθη και τον αείμνηστο συνεργάτη τον πατέρα του, Γιάννη Μπουντούρη.Διακαής πόθος του ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας και το δείχνει καθημερινά.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Στάθη! Προχωράμε μαζί ✌️

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.