Απόπειρα νοθείας από εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΟΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΟΥΡΣΑΛΑ;

Καταγγέλουμε δημόσια, ενώπιον του Κορυδαλλιώτικου λαού, την προσπάθεια παρεμπόδισης άσκησης του δημοκρατικού δικαιώματος των πολιτών και νόθευσης του εκλογικού αποτελέσματος, από εκπροσώπους του υπ. δημάρχου Νίκου Χουρσαλά.

Συγκεκριμένα:

Στο 4103 Εκλογικό Τμήμα, η Δικαστική Αντιπρόσωπος έπιασε επ΄αυτοφώρο τον εκλογικό αντιπρόσωπο του υπ. Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά να σκίζει ψηφοδέλτια του Στεφανου Χρήστου και τον απέβαλλε αμέσως από την αίθουσα, ενώ του απέκλεισε και τη συμμετοχή του στην καταμέτρηση.

Σε Δημοτικό σχολείο στην οδό Σουρή, οι εκλογικοί αντιπρόσωποι, δίνουν δύο ψηφοδέλτια Χουρσαλά και κανένα Χρήστου.

Σε πολλά άλλα εκλογικά τμήματα, εκπρόσωποί του, παρανομούν και μοιράζουν ψηφοδέλτια του Χουρσαλά στους πολίτες, ενώ Αντιδήμαρχος του Χουρσαλά, επιχείρησε να σταύρωσει ψηφοδέλτια ενώπιον της γραμματείας.

Είχαμε κι άλλες καταγγελίες. Υπάλληλοι του Δήμου, με καρτελάκι ΑΜΕΑ, παριστάνουν πως θέλουν να βοηθήσουν τους ηλικιωμένους και προπαγανδίζουν ανερυθρίαστα υπέρ του Νίκου Χουρσαλά, ενώ αποτελεί ερωτηματικό εάν έχουν πληρωθεί από τα χρήματα των φορολογούμενων δημοτών, οι καφέδες και τα σάντουιτς που μοιράζονται στους ψηφοφόρους, με αυτοκόλλητα του Νίκου Χουρσαλά.

Έτσι αντιλαμβάνεσθε τη δημοκρατία και τις εκλογικές διαδικασίες κύριε Χουρσαλά;

Καλούμε όλες και όλους τους αρμόδιους για την τήρηση της νομιμότητας και της νομοθεσίας, να διαφυλάξουν το κύρος και την ισονομία και παράλληλα να ασκήσουν αποτελεσματικά τα καθήκοντά τους ώστε να αποτραπούν φαινόμενα νόθευσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Καλούμε το δημοκρατικό λαό του Κορυδαλλού, να καταδικάσει τέτοιες συμπεριφορές που μας πηγαίνουν χρόνια πίσω. Οι δημοκρατικοί πολίτες σήμερα δίνουν την απάντηση στη φαυλότητα, στις ανίερες μεθόδους και στην υποτίμηση της νοημοσύνης τους. Ο (πολιτικός) χρόνος τους τελειώνει.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.