Σβήνετε τις φωτιές, φέρνετε την Ελπίδα

Αγαπητοί πυροσβέστες, εθελοντές και υπάλληλοι της πολιτικής προστασίας, Με αυτό το μήνυμα, τόσο οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά» όσο και εγώ προσωπικά, θέλουμε να εκφράσουμε την θερμή μας ευγνωμοσύνη και εκτίμηση για την άοκνη προσπάθεια και θάρρος που επιδεικνύετε στη μάχη κατά των φονικών πυρκαγιών.

Είστε οι αληθινοί ήρωες που αγωνίζεστε με αλτρουισμό και αφοσίωση για να προστατεύσετε τις ζωές και τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Οι πυρκαγιές έχουν προκαλέσει ανείπωτη καταστροφή και τραγωδία στη χώρα μας, αλλά χάρη στο γενναίο έργο σας, έχουμε δείγματα ελπίδας και αναζωογόνησης. Οι ατελείωτες ώρες που περνάτε σε επικίνδυνες περιοχές, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη που επιδεικνύετε προς όσες και όσους έχουν πληγεί, είναι απλά εξαιρετικές.

Οι ελληνιδες και οι έλληνες μαρτυρούν την αφοσίωσή σας και εκτιμούν τη θυσία σας.

Οι λέξεις είναι περιορισμένες για να εκφράσουν τον ευγνωμονικό μας χαρακτήρα, αλλά θέλω να ξέρετε ότι κάθε προσπάθεια σας για να σβήσετε τις πυρκαγιές, να προστατεύσετε τους ανθρώπους και να διασφαλίσετε την ασφάλειά μας είναι αξιοθαύμαστη. Ο αγώνας σας είναι επικίνδυνος, αλλά εσείς παραμένετε ακλόνητοι στην προστασία των ανθρώπων, των ζώων, των κτιρίων και της φύσης μας.

Είστε η επιτομή της ανθρωπιάς και του θάρρους, και οι κοινωνία μας οφείλει την ευημερία τους σε εσάς. Σε κάθε πυρκαγιά που καταπολεμάτε, δείχνετε τη δύναμη και την ανθρωπιά του ανθρώπινου πνεύματος και της ανθρώπινης ψυχής.

Η κάθε ηρωίδα και ο κάθε ήρωας πυροσβέστης που αντιμετωπίζει τις φλόγες είναι ένα φως ελπίδας σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές. Με κάθε βήμα που κάνετε προς την κατεύθυνση του κινδύνου, με κάθε ανάσα που παίρνετε μεταξύ των πυκνών καπνών, μας δείχνετε την ανθρωπιά, το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας. Η δύναμη, η επιμονή και η επαγγελματική σας ικανότητα αντιμετωπίζουν αυτήν τη φονική απειλή με εξαιρετική αποτελεσματικότητα.

Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σας, τη θυσία σας και τον αγώνα σας. Ο κόσμος ολόκληρος σας χαιρετίζει και εκφράζει τη βαθιά του εκτίμηση. Συνεχίστε να καταπολεμάτε τις πυρκαγιές με ανδρεία και σθένος, γνωρίζοντας ότι είστε οι αληθινοί φύλακες της ασφάλειάς μας.

Συνεχίστε να σβήνετε τις φλόγες και να φέρνετε ελπίδα στις καρδιές μας

Με ευγνωμοσύνη και εκτίμηση,
Στέφανος Χρήστου
Υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.