Στη σημαντική αυτή συνάντηση μας με την Ένωση Γονέων τονίσαμε την κεντρική θέση μας για άμεση αξιοποίηση όλων των προσφερόμενων οικοπέδων για τις σχολικές στεγαστικες ανάγκες

Στη σημαντική αυτή συνάντηση μας με την Ένωση Γονέων τονίσαμε την κεντρική θέση μας για άμεση αξιοποίηση όλων των προσφερόμενων οικοπέδων για τις σχολικές στεγαστικες ανάγκες

🔹Σε πολύ γόνιμη και εποικοδομητική εξελίχθηκε η συνάντηση εργασίας με το ΔΣ της Ένωσης Γονέων Κορυδαλλού. Από τους συνεργάτες μου παραβρέθηκαν η Αγγελική Πανά, ως εκλεγμένο μέλος συλλόγων γονεών (8ου Γυμνασίου, 1ου Λυκείου και στην επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου).

🔹Συζητήθηκαν θέματα για το πρόβλημα των στεγαστικών αναγκών των σχολείων κάθε βαθμίδας, όπου κάθε προσφερόμενο οικόπεδο σύμφωνα με τις δικές μας προγραμματικές θέσεις πρέπει να αξιοποιηθεί.

Αναφέρθηκε το ΔΣ στην ανάγκη αποτελεσματικής διαρκούς συντήρησης όλο το έτος των κτηρίων και εμείς τονίσαμε τον άμεσο και επείγοντα αντισεισμικό έλεγχο σε όλα τα σχολικά κτήρια.

🔹Συμφωνήσαμε με το αίτημα της Ένωσης για επέκταση των γευμάτων σε όλα τα σχολεία. Και στηρίζουμε με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης μας την πρότασή τους για την σύγκληση μονοθεματικού δημοτικού συμβουλίου για την εκπαίδευση και την παιδεία στην πόλη.

Παρουσιάσαμε περιγραμματικά το μεγάλο έργο που παράχθηκε επί των ημερών μας στον χώρο της παιδείας, αφού καταργήσαμε την διπλοβάρδια, την οποία παραλάβαμε στο 95% των σχολείων του Δήμου.

🔹Ευχαριστούμε πολύ όλο το ΔΣ της Ένωσης για την ενημέρωση και τη διάθεση συνεργασίας και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Απέργη, την Αντιπρόεδρο κ. Ελένη Μακρή, το Γραμματέα κ. Αποστόλη Κόκκινο, την Ταμία κ. Σταματίνα Χρονάκη, την Αν. Γραμματέα κ. Γεωργία Γιαννακάκη και τον κ. Γεράσιμο (Μάκη) Τσελέντη.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.