Συγχαρητήρια επιστολή του επικεφαλής του συνδυασμού  «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά» και υποψήφιου Δημάρχου Κορυδαλλού, Στέφανου Χρήστου

Από το Γραφείο Τύπου

Προς ΠΑΕ Προοδευτική, υπ’ όψιν Προεδρου κ.Μαλαδακη.

👉Θέμα: Συγχαρητήρια επιστολή.

Αξιότιμε κ.Προεδρε,

✍️Με την παρούσα επιστολή ο επικεφαλής του συνδυασμού μας «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά» και υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού, Στέφανος Χρήστου επιθυμεί καταρχήν να συγχαρεί εσάς και στη συνέχεια το νέο Δ.Σ για την ανάληψη των καθηκόντων σας!

✍️Παράλληλα, να σας ευχηθούμε μια γόνιμη και παραγωγική θητεία για την ευόδωση όλων των στόχων της ιστορικής και αγαπημένης ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης του Κορυδαλλού.

✍️Γνωρίζουμε, ότι αναλαμβάνετε τις τύχες και τα διοικητικά ηνία της ομάδας σε μια χρονικά δύσκολη συγκυρία με πολλά προβλήματα και προκλήσεις ενώ παραμένει ακόμα οξύ το ζήτημα των γηπεδικων εγκαταστάσεων της ομάδας μας.

✍️Ταυτόχρονα, αποτελεί θεσμική υποχρέωση όλων και προτεραιότητα να συνδράμουμε τον υγιή Αθλητισμό και να επικουρουμε στην υλοποίηση των στόχων της αγαπημένης ομάδας του Κορυδαλλού, καθώς από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24 θα διαγωνίζεται στο ανταγωνιστικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

✍️Η συμμετοχή της φέρει υψηλές ευθύνες και απαιτεί αυξημένες ανάγκες και ευελπιστούμε να τη δούμε να πρωταγωνιστεί Ξανά.

✍️Όπως, πολύ καλά θα γνωρίζετε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά» και υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού Στέφανος Χρήστου, κατά τη διάρκεια των προηγούμενων θητειών του ως Δήμαρχος Κορυδαλλού και όταν η ομάδα της Προοδευτικής πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας είχε σταθεί διαρκώς αρωγός, συμπαραστάτης και σθεναρος διεκδικητής των αιτημάτων της Προοδευτικής έχοντας αναπτύξει δράσεις και οικονομικές πρωτοβουλίες, που παραμένουν ακόμα στη θύμηση όλων των φίλων της ομάδας μας.

✍️Ο Στέφανος Χρήστου, ως υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού, παραμένει και φέτος πρόθυμος και στην πρώτη γραμμή να συνδράμει στο δύσκολο έργο σας και προσδοκά αγαπητέ κ.Προεδρε στη συνεργασία σας και για το σκοπό αυτό επιθυμεί στο αμέσως προσεχές διάστημα να οριστεί μια συνάντηση μαζί σας.

Με εκτίμηση,
Ο υπ. Δημαρχος Κορυδαλλού
Στέφανος Χρήστου

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.