Συνάντηση του Στέφανου Χρήστου με τον Σύλλογο Κωφών Πειραιά και Νήσων

Από το Γραφείο Τύπου του πρώην Δημάρχου Κορυδαλλού, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά», Στέφανου Χρήστου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου, είχα την χαρά και την τιμή, να παρευρεθώ σε μία εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Κωφών Πειραιώς και νήσων, που στεγάζεται στον Κορυδαλλό. Ο σεβασμός στους κωφάλαλους είναι μια βασική αρχή που πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε κοινωνία. Οι κωφάλαλοι ανθρώποι έχουν ένα μοναδικό σύστημα επικοινωνίας και αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες προκλήσεις στην καθημερινή τους ζωή. Ο σεβασμός και η κατανόηση προς τους κωφάλαλους ανθρώπους είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μιας πιο περιεκτικής και δίκαιης κοινωνίας.

Είναι σημαντικό να σεβαστούμε και να προωθήσουμε τη χρήση των νοημάτων, παρέχοντας στα κωφάλαλα άτομα πρόσβαση σε όλες τις δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες και διαδικασίες, αλλά και κατάλληλα προσαρμοσμένη εκπαίδευση, υγειονομική περίθαλψη και νομική βοήθεια.

Ως επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά», δεσμεύομαι ότι ο σεβασμός στους κωφάλαλους θα είναι διαρκώς παρών στις πολιτικές μας, στο Δήμο Κορυδαλλού και θα δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι κωφάλαλοι άνθρωποι αναγνωρίζονται, σέβονται και μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία, χωρίς να βιώνουν (ψηφιακό ή αναλογικό) αποκλεισμό αλλα αντίθετα, απολαμβάνοντας πλήρη και ισότιμα δικαιώματα.

Τέτοιες πολιτικές και ενέργειες θα εφαρμόσουμε, με στόχο η πόλη μας να γίνει «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά»

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.