Ξεκινήσαμε δυναμικά από το Σχιστό Κορυδαλλού με την πιο δυνατή ομάδα!

Ξεκινήσαμε σήμερα επίσημα και δυναμικά από το Πανόραμα (π. Σχιστό) του Κορυδαλλού την πολιτική μας παρουσία. Διεκδικώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας για την αυριανή πορεία του δήμου.

Επιτυχημένοι και καταξιωμένοι στην τοπική κοινωνία, γυναίκες και άνδρες, δημοτικοί σύμβουλοι εν ενεργεία, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, επιστήμονες (ιατροί, δικηγόροι, καθηγητές, οικονομολόγοι, μουσικοί – καθηγητές), καταξιωμένοι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, υπάλληλοι του δημοσίου και του ιδιωτικού φορέα,φοιτητές, δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές, αθλητές – πρωταθλητές, αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων κατάθεσαν δημόσια την πολιτική τους βούληση για την αναγκαία και μεγάλη αλλαγή.

Νέοι στην ηλικία με ανησυχίες και στόχους, νέοι επίσης στην πολιτική ζωή κάθε ηλικίας με αγάπη και όνειρα για τον τόπο τους. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση – πρόκληση. Τους ευχαριστώ γιατί αποφάσισαν να αφιερώσουν μέρος της ζωής τους για να υπηρετήσουν τις ανάγκες των συνδημοτών μας και το μέλλον των παιδιών μας. Ερχόμαστε ως ήρεμη δύναμη με πολιτικό πολιτισμό και με μεστή πολιτική αντιπαράθεση για το μέλλον της πόλης μας. Καταφέραμε το πάντρεμα της εμπειρίας και το αψεγάδιαστο και διαυγές όλων αυτών των φερέλπιδων υποψηφίων.

Συμφωνήσαμε ότι αντίπαλοί μας είναι, τα προβλήματα του Κορυδαλλού, η πρωτοφανής ανεπάρκεια της πολύχρωμης και αλληλογροθοκοπούμενης δημοτικής αρχής και η κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος με αδιαφάνεια και κλειστές πρωτόγνωρες διαδικασίες. Καλούμαστε μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο να ελέγχουμε τη διοίκηση του δήμου πέντε μήνες ουσιαστικά πριν τις εκλογές.

Σύντομα όλες και όλοι θα γίνουν κοινωνοί και θα συνδιαμορφώσουν το πρόγραμμα μας, τις ιδέες και τις προτάσεις μας, τον οδικό χάρτη της επόμενης κρίσιμης πενταετίας που θα κάνει την πόλη μας να γίνει Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός Ξανά

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.