Έργα του Στέφανου Χρήστου που αναβάθμισαν τον Κορυδαλλό

Μεγάλο έργο Αντιπλημμυρικής Προστασίας στον Κάτω Κορυδαλλό

Mια από τις μεγάλες προτεραιότητες και διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής επί των ημερών μου για την περιοχή του Κάτω Κορυδαλλού ήταν το έργο Αντιπλημμυρικής Προστασίας της περιοχής.

Το δίκτυο αγωγών απορροής ομβρίων υδάτων έχει συνολικό μήκος 3.5 χιλιόμετρα και περιλαμβάνει τις οδούς: Φιλικής Εταιρείας, Αθηνάς, Πλατεία Ελευθερίας, Ξενοφώντος, Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης (πρώην Μέμου), Διομήδους, Μ. Αλεξάνδρου, Ιάσωνος, Έλλης και Γ. Αβέρωφ.

Για την κατασκευή του εξασφαλίστηκε σε συνεργασία με τη Νομαρχία Πειραιώς χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση ύψους 3.7 εκατομμυρίων ευρώ. Το έργο ήταν μέρος μιας σειράς έργων υποδομής που έλυσαν οριστικά τα προβλήματα της καθημερινής ζωής των συμπολιτών μας. Έργα που ολοκληρώθηκαν από το Δήμο, ιεραρχώντας τις ανάγκες των δημοτών και διεκδικώντας διαρκώς από την Πολιτεία τους απαραίτητους πόρους.

Αντιθέτως, με τη σημερινή διοίκηση βιώνουμε μια θλιβερή κατάσταση, με το τρέχον έργο ομβρίων υδάτων να έχει μετατρέψει την πόλη σε ένα ανοργάνωτο εργοτάξιο, με χώματα στους δρόμους, υπολείμματα του εργολάβου, μπαλώματα στην άσφαλτο κάκιστης ποιότητας και τεράστια όχληση των κατοίκων. Είναι απαράδεκτη η στάση της διοίκησης που επιτρέπει στον εργολάβο να ενεργεί χωρίς σχέδιο, χωρίς τάξη και με αμφιβόλου ποιότητας μεθόδους.

Οδός που εγκαταλείφθηκε κακήν κακώς από τον εργολάβο.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ

Μαζί με τη Δημοτική Αρχή, αναμόρφωσε πλήρως προς το καλύτερο τον Δήμο του Κορυδαλλού, με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό, εργατικότητα και παρεμβάσεις σε καίριους τομείς.